Hea klient! Veebibroneeringuid ei ole võimalik teha ajavahemikus 5. oktoober kell 21.15 kuni 6. oktoober kell 07.00. Palun saatke broneerimiseks kiri aadressile info@confido.ee. Vabandame!

Konsultatsioonid

Esteetilise hambaravi konsultatsioon

Otsi vabasid aegasid

Esteetiline hambaravi kogub tänapäeval aina rohkem populaarsust tänu selles valdkonnas arenevale tehnoloogiale. Esteetiline ravi hõlmab endas palju erinevaid protseduure. Nendeks võivad olla: hammaste professionaalne puhastus, hammaste valgendamine või hammaste taastamine täidiste ja sildadega. Confidos keskendume proteetilistele võimalustele ja lahendustele. Proteetilised lahendused on näiteks hambakroonid ja laminaadid.

Esteetiline hambaravi sobib teile, kui soovite pikajaalist tulemust särava naeratusega ning parandada oma üleüldist välimust.

Esimesel vastuvõtul kaardistab spetsialist põhjalikult teie hammaskonna olukorra- teeb fotodiagnostika ning digitaalse skaneeringu. Spetsialist hindab ja arutab teiega koostöös, milline proteetiline ravi on teie jaoks kõige sobilikum vastavalt teie ootustele. Kõige eelneva põhjal planeerib arst lõpliku proteetilise ravi ning koostab raviplaani ja hinnakalkulatsiooni. Proteetilise ravi järgmised vastuvõtud lepib arst teiega kokku esimesel vastuvõtul. Vajadusel lisandub konsultatsiooni hinnale röntgendiagnostika.

Peamised põhjused, miks valida esteetiline proteetiline ravi:

  • Enesekindluse paranemine
  • Pikaajaline tulemus
  • Särav naeratus
  • Paraneb hammaste funktsionaalsus

Tuleb silmas pidada, et ilusa naeratuse püsimiseks soovitavad hambaarstid hambaid puhastada kaks korda päevas. Regulaarses hammaste ja suuõõne  kontrollis on  vaja käia vähemalt üks kord aastas. Hammaste professionaaselt puhastust soovitavad hambaarstid teha kuni kaks korda aastas.

Asukohad

Confido Tartu Hambakliinik
Ülikooli 2A, Tartu

Hind

Teenus
Hind
Kestus kuni
Esteetilise hambaravi konsultatsioon
120 €
60 min

Teenuste eest saad tasuda ka mitmes osas, järelmaksu või väikelaenuga. Loe lähemalt SIIT.

BRONEERIMINE

Broneeri iseteeninduses