Hea klient! Veebibroneeringuid ei ole võimalik teha ajavahemikus 5. oktoober kell 21.15 kuni 6. oktoober kell 07.00. Palun saatke broneerimiseks kiri aadressile info@confido.ee. Vabandame!

Konsultatsioonid

Implantatsiooni konsultatsioon

Otsi vabasid aegasid

Hambaimplantaat ehk tehisjuur on metallist kruvi, millega saab sisuliselt asendada inimese enda hambajuurt. Hambaimplantaat on kõige turvalisem, esteetilisem ning loomulikum viis asendada puuduv või eemaldatud hammas.

Esmasel konsultatsioonil vaatab spetsialist üle patsiendi hambumuse ning hindab luu ja kudede seisukorda. Vajadusel teeb arst hammastest röntgenuuringud. Spetsialist annab teile teada, kas implanteerimine on võimalik kohe või on vajalikud eelnevad lisaprotseduurid. Implanteerimine annab parima tulemuse, kui patsiendil on piisavalt luud ning pehmekudet. Pärast vajalike andmete kogumist paneb arst koos patsiendiga paika raviplaani. Samuti lepib arst patsiendiga kokku ka implantaadi paigaldamise aja. Lisauuringud ja kasutatavad materjalid ei kuulu konsultatsiooni hinna sisse.

Implantaadi paigaldamise protseduuri tehakse tuimestusega. Pärast protseduuri kinnitub implantaat lõualuu kudedesse, mis  luustub keskmiselt 4-8 kuuga. Pärast seda saab jätkata proteetilise lahendusega. Siiski tuleb arvestada, et iga paranemise protsess on individuaalne.

Implantatsiooni eelised:

  • Tõhus ja kauakestev tulemus
  • Ilus esteetiline välimus
  • Lihtne hooldamine
  • Hea sobivus- implantaatide valmistamiseks kasutatakse hüpoallergeenseid materjale, millel on luuga bioloogiline sobivus

Vastunäidustused:

  • Krooniline suitsetamine (sh huuletubaka tarvitamine)
  • Immuunpuudulikkus

Palun tulge vastuvõtule, kui olete veendunud, et teil ei ole herpest ja hingamisteede haigusi.

Asukohad

Confido Tartu Hambakliinik
Ülikooli 2A, Tartu

Hind

Teenus
Hind
Kestus kuni
Implantatsiooni konsultatsioon
70 €
45 min

Teenuste eest saad tasuda ka mitmes osas, järelmaksu või väikelaenuga. Loe lähemalt SIIT.

BRONEERIMINE

Broneeri iseteeninduses