Hea klient! Veebibroneeringuid ei ole võimalik teha ajavahemikus 5. oktoober kell 21.15 kuni 6. oktoober kell 07.00. Palun saatke broneerimiseks kiri aadressile info@confido.ee. Vabandame!

Konsultatsioonid

Ortodondi konsultatsioon

Otsi vabasid aegasid

Ortodont on arst, kes on spetsialiseerunud hambakaare kuju parandamisele ja hammaste asetuse muutmisele. Arst tegeleb nii breket- kui ka kaperaviga. 

Confidos pakume põhjalikku esmase konsultatsiooni teenust. Ortodont kontrollib hammaste asetust, hindab hambumust ja vaatab üle suuõõne tervise. Samuti tutvub spetsialist enne ortodontilise ravi planeerimist üldtervise ajalooga. Kõige eelneva põhjal otsustatakse, kas esimese etapina on vaja suunata eelnevatele lisaprotseduuridele: nendeks võivad olla näiteks hammaste professionaalne puhastus või hambakaariese ravi. Konsultatsioonile lisanduvad vajadusel panoraamülesvõte (60 eurot) ja/või kolju külgülesvõte (58 eurot).

Juhime tähelepanu, et esimesel konsultatsioonil arst raviplaani ei koosta, kuid annab patsiendile info ravi võimalustest ja umbkaudse maksumuse.

Kas pärast konsultatsiooni on ravi vajalik?

Kui esimene konsultatsioon toimub enne 7-8 eluaastat, siis on võimalik, et laps ei vaja ortodontilist ravi. Peab aga arvestama, et lapse kasvu ja arenguga jätkub hammaste nihkumine. Meie ortodont annab teile ajakava võimalike järelkontrollide jaoks, et aidata hoida ja parandada oma lapse hammaste tervist. Kui olete täiskasvanud või teismeline, kes otsib ortodontilist konsultatsiooni, on tõenäolisem, et märkasite oma naeratuses muutusi või suunas teid hambaarst. Sellisel juhul kutsub ortodont teid tagasi uuele vastuvõtule, et teostada diagnostika ja koostada raviplaan.

Ortodont võtab vastu lapsi ja täiskasvanuid. Saatekiri ei ole vajalik.

Palun veenduge enne vastuvõttu, et teil ei ole herpest ja hingamisteede haigusi. Samuti palume enne vastuvõttu täita terviseandmete küsimustik, mis tuleb broneeringu kinnituskirjaga kaasa.

Teenuseosutajad

Asukohad

Confido Meditsiinikeskus
Veerenni 51, Tallinn

Hind

Teenus
Hind
Kestus kuni
Ortodondi konsultatsioon
120 €
60 min

Teenuste eest saad tasuda ka mitmes osas, järelmaksu või väikelaenuga. Loe lähemalt SIIT.

BRONEERIMINE

Broneeri iseteeninduses